Be Kind of Animals … una exposició humanitària

Una exposició que explora la història de l’educació humanitària de finals del segle XIX fins a la Segona Guerra Mundial . Aquest va ser un moviment molt visual , representatiu , i literari , basant-se en gran mesura en l’art, exhibicions públiques , la música, les diapositives de llanterna , i els llibres il · lustrats per transmetre el missatge de “bondat amb els animals . ”

Els anys en que es centra l’exposició, entre 1880-1945 , es degut al nombre de diferents tècniques visuals i enfocaments que es van dur a terme per aquells que advoquen per l’Educació Humanitària durant aquest període . L’objectiu és mostrar l’enfocament dinàmic i polifacètic desenvolupat per aquests pioners . A més de destacar els fets històrics, que sovint es passen per alt , aquesta exposició té com a objectiu portar el missatge de l’Educació Humanitària a les audiències actuals connectant amb la trajectòria històrica dels drets de benestar i sanitat animal . Es pretén alhora motivar a les noves generacions d’activistes en el benestar animal sobre el treball fet pels pioners i fomentar la seva imaginació.
Dins aquest moviment, cal destacar les imatges i la cultura visual, tan importants en el començament de la història del moviment, parar un moment i escoltar una mica les cançons de Band of Mercy cançons de finals del XIX , contemplar les obres d’art creades per artistes com Morgan Dennis , i aprendre sobre aquells homes i dones valents que creien fermament en el poder de l’”Educació Humanitària” per fer una aposta comuna per a totes les espècies .

Be Kind: A Visual History of Humane Education, 1880-1945″ es presentada pel National Museum of Animals & Society. Va ser organitzada pel Dr. Keri Cronin, Chair of the Department of Visual Arts at Brock University. La Dra. Hilda Kean va contribuir amb el text sobre el moviment Humane Education movement al Regne Unit.

 

Web: Be Kind: A Visual History of Humane Education

Deixa un comentari