Marítime Animals: històries sobre animals a la mar

The ‘Emperor of India 1913’, Battleship (HMS) ‘9 September 1921 ‘Trotsky’ the bear being lifted outboard for transfer to HMS ‘Ajax’ at Buyuk Chekmejeh’,

Conferència de dos dies que es celebrarà al National Maritime Museum , Greenwich, London (26-27 d’Abril de 2019) sobre la narració d’històries sobre animals en ambients marítims.

Quan els humans parlen d’històries de vaixells i la mar, els animals són massa freqüentment absents o marginats en referències passades, tot i que els vaixells han acollit i transportat tot tipus d’animals. Els cavalls, mules i altres animals vinculats amb l’exèrict van creuar el mar fins als camps de batalla, i alhora molts animals van ser portats a bord per matar-los i menjar-se’ls. Els mariners i passatgers solien estar acompanyants per animals, des de gats i lloros fins a fures i micos. Altres animals, com les rates, les termites, van causar enormes danys a les estructures i estances dels vaixells, especialment durant l’edat de la vela. Les rates també les trobaríem en arxius marítims com a “colonitzadores” i exploradores al costat dels seus homòlegs humans. A més, innombrables animals, aus marines, dofins, marsupials, visitaran i acompanyaran els vaixells, omplint moltes narracions marines amb la meravella de trobades d’animals oceànics.

Maritime Animals: Telling stories of animals at sea

Two-day international conference
National Maritime Museum, Greenwich, London, UK
April 26-27, 2019

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s