Exposició Aliments i esclavitud en l’Amèrica Colonial

L’estudi de les cuines i menjars contribueix a facilitar el canvi del poder entre els diferents pobles, races, gèneres i classe d’una societat.

L’exposició “Fire and Freedom: “Food and Enslavement in Early America” estudia la regió de Chesapeake, durant l’època colonial, on els colons europeus van confiar en la sevidumbre, nadius americans i mà d’obra esclava africana per obtenir un coneixement guaridor dels productes agrícoles i l’adquisició d’aliments, per guanyar prosperitat econòmica. És a través del treball d’esclaus, com els del Mount Vernon de George Washington, que podem conèixer com les maneres que en que els àpats transcendeixen el gust i el sustent.

L’exposició en línia ofereix una gamma de recursos per a educadors i estudiants, incloent dos plans de classes desenvolupats per a cursos d’educació primària i secundària i un mòdul d’educació superior per a estudiants i instituts de grau i postgrau, activitats en línia, i una recopilació de recursos electrònics. A més, ofereix una galeria digital de materials del segle XVIII sobre alimentació, botànica, salut i neteja de la col·lecció NLM.

Food and Enslavement in Early America” (nlm.nih.gov)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s