Història de la Producció d’Aviram a Catalunya

Presentació de la comunicació per part del nostre Secretari i professor de la Facultat de Veterinària UAB, Marti Pumarola Batlle, sobre la història de la producció d’aviram a Catalunya en motiu del 21è European Symposium on Poultry Nutrition (Salou, Vilaseca, Tarragona, 2017)

Font:

History of Catalan poultry production / Pumarola i Batlle, Martí .-European Symposium on Poultry Nutrition. Salou / Vila- seca, Tarragona, 21è : 2017 [ddd.uab.cat]

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s