Barcelona, ciència i coneixement (divulgació científica)

Llibre que presenta Barcelona des d’un punt de vista diferent, el de la ciència i el coneixement.

Es tracta d’un recull dels fets científics més rellevants esdevinguts a la ciutat relacionats amb la salut i la medicina, l’estudi de la natura, els esforços dels científics per assimilar les lleis de la física i la química, i el paper de la ciència en el desenvolupament de les xarxes de comunicació, la producció i distribució d’energia.

L’autor, Miquel Carandell, ha impulsat el projecte Històries de la Ciència sobre la història científica de Barcelona, ha preparat una obra de caràcter divulgatiu per ajudar a la descoberta de personatges, esdeveniments, institucions, establiments i museus que han marcat la història científica de la ciutat

El proper dimecres 24 de maig es farà una nova presentació al Centre Cívic Navas, a càrrec d’Oliver Hochadel de la Institució Milà i Fontanals, de l’editora i de l’autor.

Font:

Barcelona, ciència i coneixement. Personatges, esdeveniments, institucions, establiments, museus / Miquel Carandell Baruzzi. Alberti Editor, 2017.- ISBN 978-84-7246-159-8 (albertieditor.cat)

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s