L’art naturalista de Toni Llobet

toni-llobetEl programa de TVE “La Aventura del Saber” ha tret una sèrie d’ “Artistas de naturaleza”, en la qual ha sortit l’artista naturalista Toni Llobet.

Nascut a Barcelona viu a mig camí entre la plana empordanesa i l’estany de Banyoles. “Em considero més naturalista que artista, si bé en el primer dels camps no sóc professional –més aviat perpetu aficionat, amb tot el rigor possible-. L’art –o la il·lustració- naturalista, en canvi, és la meva professió des de fa quasi 20 anys, i en aquest terreny he acumulat cert bagatge

Darrerament s’ha especialitzat en la il·lustració dels mamífers del món per al “Handbook of the Mammals of the World” (Lynx Edicions). Una feina descomunal, que l’obliga a dedicar-s’hi gairebé a temps complet. Però també s’ha dedicat a produir l·lustracions i en bona mesura textos, de les sèries “Guies de flora i fauna d’espais naturals catalans” (Brau Edicions).

Ha estat pioner al nostre país en el dibuix amb tauleta digital, i en l’actualitat podreu conèixer mes en profunditat la seva obra a través del seu blog i facebook.

Consulteu aquest vídeo i se us obrirà tot un món per experimentar la natura a través de l’art.

Font:
La Aventura del Saber. TVE. Serie “Artistas de naturaleza”. Toni Llobet (24/11/2016)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s