La vida d’Audubon en còmic

on-the-wings-audubonAl llarg de la primera meitat del segle XIX, John James Audubon va ser l’artista animalista americà dominant. Sempre dibuixava ocells com a hobby, fins que davant la seva fallida econòmica va decidir embarcar-se en una aventura èpica a través de l’ornitologia amb res més que els materials d’artista, un assistent, i una pistola.

El viatge no va ser gens fàcil, però els retrats d’ocells de mida natural que va produir, van tenir un èxit immediat al seu retorn. El llegat d’Audubon continua fins als nostres dies, sobretot en les profundes preocupacions que va expressar més tard per a la conservació de les espècies que ell havia representat.

La seva obra fonamental, “Birds of America“, ha esdevingut un referent contra la qual els artistes naturalistes contemporanis se segueixen emmirallant.

El format en còmic fa d’aquesta història pot ser força atraient per nous públics poc avesats a les històries de grans personatges.

Font:

On the Wings of the World: Audubon / by Fabien Grolleau, Jeremie Royer.- Nobrow Ltd; (2016).-ISBN-10: 1910620157 [amazon.co.uk]

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s