Ocells notables per admirar, llegir i aprendre

remarkable-birdsPotser no en som massa conscients, però compartim la Terra amb més de 10.000 espècies d’aus i sempre ens hi hem emmirallat. L’obra que presentem, incorpora més de 60 espècies d’aus, i s’organitza temàticament en vuit seccions, cobrint tots els aspectes de la nostra relació amb la vida dels ocells que poblen la Terra.

En el capítol de ‘Songbirds’ ressalta les espècies dotades del cant, com el rossinyol, mentre que en el “Birds of Prey” s’inclouen caçadors majestuosos com l’àguila harpia, que atrapa preses tan grans com micos i peressosos. ‘Feathered Traveller’ descriu els viatges sorprenents fets per ocells – fins i tot alguns diminuts colibrís migren grans distàncies.’The Love Life of Birds‘ pot competir amb qualsevol telenovel·la, abastant les més brillants prades nupcials, especialment les aus del paradís, amb les seves dances i plomes extravagants. Explora els ocells de les ciutats en ‘Avian Cities’ com el flamenc que viuen en espectaculars colònies. ‘Useful to Us‘ examina les formes en què podem revaloritzar les aus, com els casos de Turquia o Canàries. “Threatened and Extinct” descriu alguns ocells que ja no estan entre nosaltres i altres que semblen a punt d’estingir-se. Les aus també han tingut un gran significat místic, tant per al bé i el mal, i ‘Revered and Adored‘ considera espècies com l’ibis sagrat, que pels antics egipcis representava al déu Tot.

Mar Avery, el seu autor, naturalista i ornitòleg, ha preparat un llibre adecuat per qualsevol persona interessada en el món natural, l’ornitologia i el seu art, que ens informa, deleix i inspira en la bellesa del mon natural que ens envolta.

Font:
Remarkable Birds Hardcover / by Mark Avery.- Thames and Hudson Ltd, (2016).-ISBN-10: 050051853X [amazon.co.uk]

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s