Hugin i Munin a la viquipèdia

huginn-and-muninnLa pàgina sobre els mites alats “Hugin i Munin” a la viquipèdia anglesa forma part d’un dels seus articles de qualitat. El mite pel qual aquest parell de confidents que viatjaven a l’alba al voltant del món recollint notícies i informació per tornar a les espatlles d’Odín per explicar-li-ho te molt a dir i a investigar.

Des de la literatura, l’arqueologia i les referències a la cultura actual permeten explicar la riquesa de l’explicació d’un episodi que podria ben be restringir-se a l’àmbit de l’anècdota o del passat mes llunyà.

Així, aquest article ha estat catalogat com un dels bons articles sobre Filosofia i Religió en virtut dels criteris per la redacció de bons articles a la viquipèdia. També forma part del WikiProject Norse history and culture, un projecte vinculat a les activitats relacionades als pobles germànics de mes enllà de Escandinàvia i abans de la formació de la Unió de Kalmar el 1397. També compta amb el suport del Norse mythology work group i del WikiProject Mythology.

En el que va d’any s’ha visitat 163.305 (619/día) amb 275 editor des de l’octubre de 2001 fins l’actualitat, d’acord amb les estadístiques oficials de wikipèdia.

Font:

Huginn and Muninn (en.wikipedia)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s