Història de la ciència i medicina als mitjans londinencs

london-museums

La veritat es que no deixa de sorprendre’ns l’activitat frenètica dels anglesos en matèria de difusió dels seus productes científics. Son coneixedors del seu gran potencial i en fan un bon us.

En efecte, darrerament hem pogut veure com l’organització Museums of Health & Medicine editava, conjuntament amb la Wellcome Collection la guia “London: Museums of Health & Medicine” on podem constatar la gran varietat d’institucions científicomèdiques de la capital britànica i el seu potencial en la difusió d’iniciatives i projectes adreçats tant al gran públic com als investigadors. Aquesta compta amb un espai web fàcilment accessible.

No deixant la Wellcome Trust, trobareu una web que han muntat per difondre actvitats vinculades a les institucions mèdiques londinenques i que compta amb un canal twitter que us ajudarà a estar al corrent de tota l’acivitat històricocientífica que es cou a aquesta capital.

També es important destacar la programació de la BBC radio amb nombrosos espais adreçats a la divulgació científica i la hisòria de la ciència. Entre d’altres: “Seven Ages of Science” per Lisa Jardine; “Natural Histry Heroes“, Science Stories” o Experiments that Changed the World” ,conduits per diferents especialistes.

Finalment, tingueu en compte totes les actvitats que tenen lloc al voltant del Wellcome Trust, i especialment la seva Wellcome Library. Per nosaltres una de les millors biblioteques, si no la millor, sobre història de la ciència a nivell mundial.

 

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s