Històries de Ciència a Barcelona

histories-de-cienciaEsteu interessats en la història de la ciència ?. I Barcelona ?. Un grup d’historiadors especialitzats en història científica ha preparat unes “rutes” per conèixer aspectes poc coneguts de la història científica de la ciutat comtal.

Després de l’èxit dels itineraris d’Història de la Ciència realitzats el curs passat, aquesta Mercè, la plataforma Històries de Ciències organitza, amb el suport de la Societat Catalana d’Història de la Ciència, Bereshit, Casal de Joves Palau d’Alos , dos itineraris d’història de la ciència per la ciutat de Barcelona.

La primera d’aquestes rutes ens portarà a conèixer els aspectes científics i tècnics del particular barri de la Barceloneta. La segona s’endinsarà en la medicina i ciència de Ciutat Vella, més de mil anys d’història científica en un matí !

L’assistència a una ruta té un preu de 10 euros i tindrà una durada aproximada de dues hores. Els socis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i la Tècnica, o de qualsevol altre Societat filial del IEC i els membres i treballadors de l’Institut d’Estudis Catalans, podrán gaudir dels dos itineraris per 15 euros.

Dissabte 20 de setembre a les 12h. “Històries de Ciència a la Barceloneta”.

Dimecres 24 de setembre, diada de La Mercè, a les 12h. “Barcelona amb ulls de ciència”.

Els itineraris han estat elaborats i seran conduïts per Miquel Carandell, màster i doctorat en Història de la Ciència al Centre d’Història de la Ciència (CEHIC) de la Universitat Autònoma de Barcelona, hi és al darrera d’aquest projecte, que des d’aquí us recomanem especialment.

 

Per confirmar assistència o rebre més informació: itinerarischct@gmail.com

Web dels Itineraris Històries de Ciència

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s