Food and History en digital a la xarxa UAB

L’ACHV, s’ha subscrit aquest any a la revista digital “Food & History”. Es la revista portaveu de l’ Institut Européen d’Histoire de l’Alimentation (IEHA).

És la primera revista a Europa , tant per la seva vocació i concepte , especialitzada en el camp específic de la història de l’alimentació . Food & History té com a objectiu presentar , promoure i difondre la investigació que se centra en l’alimentació des d’una perspectiva històrica . La revista tracta els estudis d’història de l’alimentació des de diferents punts de vista . Abasta els aspectes de la història social , econòmica , religiosa , política i cultural . Es tracta al mateix temps amb qüestions de consum , la producció i la distribució, les pràctiques d’alimentació, els aspectes mèdics , pràctiques culinàries , gastronomia i restauració .

Food & History és la primera revista a Europa, en la seva vocació i el seu concepte, que s’especialitza en l’àmbit exclusiu de la història de l’alimentació. La seva aparició reflecteix el creixent interès de l’opinió pública i la comunitat científica, centrat en la història, sobretot a la cara dels molts i complexos problemes alimentaris del món contemporani. L’objectiu principal de Food & History és presentar, agrupar, promoure, estimular i difondre investigacions que abordin els temes alimentaris des d’una perspectiva històrica

Accés a la revista: Food & History  (xarxa UAB)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s