Rabbits (1949), proposta digital d’A/V Geeks

AV.geeks

A/V Geeks es una iniciativa privada que es fonamenta en els arxius que un particular d’Estats Units es va trobar amb més de 23.000 pel.lícules educatives de 16mm a casa seva. Això el va fer encuriosir per incrementar la seva col.lecció a través de subhastes en escoles i entitats governamentals per tal de poder-les recuperar amb finalitats divulgatives i de preservació. Aquests films eren considerats obsolets per part de les administracions que se’n desfeia si no les llançava directament a les escombraries.

Entre els seus objectius, A/V Geeks es planteja explotar la riquesa del “cel.luloide ocult” que tanta productivitat va donar entre els 40 i 70’s amb l’afany divulgador de les noves classes mitjanes d’occident.

En aquest cas hem escollit un documental sobre la vida i els hàbits dels conills. Es tracta d’un film produït pels Prelinger Archives de San Francisco, i presentat per Paul F. Moss i narrat per John Kieran, a l’any 1949. S’hi presenten aquests rosegadors, com construeixen les llars, i les diferents espècies existents. Es posa una atenció especial en les tècniques de cria per pell a nivell industrial. En síntesi podem observar al llarg de poc més de 10 minuts, la vida, hàbits, hàbitats, característiques físiques singulars, importància econòmica, consells per criar-los, i conèixer les races més representatives.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s