El paper de l’AHA en els inicis del Benestar Animal als USA

Animals in the Service of Man” és un documental produit sobre el 1940 per la centenària American Humane Assocation (AHA), i produït per United Specialists Inc. Va ser narrat per Lowell Thomas.

Avui dia és un film de domini públic al Prelinger Archive de la Library of Congress.  Lleugerament retallada per eliminar les vores irregulars , amb la relació d’aspecte corregit i suau reducció de soroll de vídeo Aplicada .

L’AHA és una organització fundada el 1877 dedicada al benestar dels animals i els nens. La seva Film and Television Unit va regular els continguts i el visionat del temes de benestar animal en programes de TV i cinema des del 1940, portant el lema “No animals were harmed...” com a guia. Ells són la font de l’exempció de responsabilitat familiar “Cap animal es va fer mal ... “. La creació de la unitat va ser a incitat per una escena en la pel·lícula de 1939 de Jesse James, en què un cavall amb els ulls embenats va ser muntat per un precipici , l’animal va patir una fractura a l’esquena i més tard va haver de ser sacrificat.

L’AHA afirma que tots els animals han de ser tractats amb humanitat durant tota la seva vida útil . Per això, la Unitat de Cinema i Televisió específicament supervisa les condicions en que son usats els animals emprats en produccions dels mitjans audiovisuals.

El Gremi d’Actors de Cinema (Screen Actors Guild) ha reconegut AHA com a organització encarregada de supervisar la cura humanitari d’una generació d’animals. Per aquest motiu, l’AHA pot optar per posar al final dels crèdits d’una proudcció “Cap animal va ser danyat en la realització d’aquesta pel·lícula” (No Animals Were Harmed in the Making of This Motion Picture).

A finals de 1980, l’AHA va ser acusada per Bob Barker i els activistes United Activists for Animal Rights de tolerar la crueltat animal en el set de Project X i en altres projectes multimèdia. No obstant i això, els crítics van argumentar que les acusacions es van basar en rumors i xafarderies. L’AHA va respondre a les acusacions amb una demanda per difamació i va assenyalar que havia estat objectiu d’una “vendetta” que havía durat dos anys contra ells .

Fonts:

History of the care and use of animals and the humane and welfare societies (USA) Part 1
History of the care and use of animals and the humane and welfare societies (USA) Part 2
Animals in the Service of Man (Part I) (Internet Archive)

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s