Animals: una història paral.lela, projecte necessari

animals-parallel-history

Animals: A Parallel History‘ és la primera pel·lícula documental sobre els animals en la història de la humanitat. Sorprèn observar la quantitat d’animals anònims i cèlebres que han participat en esdeveniments històrics.

Com els animals no tenen el poder de la paraula, o al menys nosaltres no la coneixem, convé conèixer la història que els animals han compartit amb nosaltres al llarg dels temps, i si és en forma de documental i llibre, molt millor.

La pel·lícula mostra com els animals van anar disminuït la seva importància en relació amb l’home durant els darrers 200 anys. Amb l’Edat Contemporània van entrar en la maquinària de la seva utilitat per l’alimentació i la experimentació, sense entrar en altres consideracions. Amb aquest documental es vol despertar consciències i renovar l’interès de la gent pels animals. Especial atenció mereixen les escoles de primària i secundària de tot el món, ja que és allí on es forgen les consciències que han de dirigir el futur de la nostra societat.

El seu director, Stevan Zivkov Andricin, d’origen serbo-hongarès, ha treballat com a dibuixant/ il·lustrador de moltes revistes a Budapest. L’any 2000, va establir l’estudi “Cityfocus”. Entusiàsta de les noves tecnologies esta present a diferents xarxes socials per tal de poder finançar el seu projecte multimèdia que, confiem sigui aviat una realitat. Zivkov és alhora director del festival Planeta Vegetariana.

Fonts:

Animals: A Parallel History (Youtube)
Animals: A Parallel History (Facebook)
Animals: A Parallel History (Pinterest)
Animals: A Parallel History (Vimeo)
Animals: A Parallel History (rockethub.com)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s