Nova web ACHV

Després de temps amb la web de l’ACHV inhabilitada per canvis en la tecnologia de les nostres webs personals us presentem la nova web de l’associació.

Com a trets distintius a nivell de continguts destaquem que hi trobarem tres seccions principals: menu central, eix central, i lateral dret.

En el menú central trobareu dos apartats:

a) “Presentació” que inclou els estatus aprovats pel Dpt de Justicia de la Generalitat , i les objectius de l’entitat, amb les dades sobre la filiació i qüotes.
b) “Fonts d’Informació” amb diverses seccions dedicades a com cercar informació en els àmbits d’història de la ciència, medicina, aliments i veterinària: Bibliografia, Bases de Dades, Revistes, Patrimoni Bibliogràfic, Biblioteques Digitals, i Webs, mostren un complet ventall de fonts a les quals podem adreçar-nos per fer la nostra recerca històrica.

En l’eix central trobareu un vídeo que hem preparat sobre les fites més rellevants de la història veterinària a nivell mundial i català. A continuació un canal RSS amb les darreres notícies publicades al nostre blog “Quiro News“.

La barra de navegació del lateral dret, l’hem reservada per fer difusió del nostre Facebook, la col.lecció digital “Fons d’Història de la Veterinària“, els notres patrocinadors “Consell de Col.legis veterinaris de Catalunya” i la nostra filiació a l’Asociación Española de Historia Veterinaria i a la World Association for the History of Veterinary Medicine.

La web ha estat preparada amb programari Drupal, dins les pàgines personals de la Oficina Autònoma Interactiva Docent de la UAB.

Esperem que us agradi !. Aprofitem per desitjar-vos molt Bones Festes i un millor 2014 a tothom !!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s