Maltractament animal, història d’una vergonya

animal-abuseAmb “Animal Abuse: helping animals and people” C Tiplady i altres col.laboradors han treballat per oferir-nos, al llarg de diversos anys d’investigació, una síntesi sobre el  maltractament animal, la seva història i la seva realitat actual, des del punt de vista del benestar i recerca forense.

Els estudis de casos proporcionen els detalls per mantenir al lector en contacte amb el món real, i les entrevistes amb persones clau proporcionen una intensa experiència personal sobre aquest tema. Es reconeix el paper dels veterinaris en detectar cassos de maltractament animal i les organitzacions sense ànim de lucre i a favor del benestar animal

 L’abús es descriu en relació als usos dels animals pels éssers humans que es troben en el context de la realitat del món occidental. Es el nostre context i cal centrar-nos en ell, si be no hem d’oblidar que el maltractament animal és comú en molts països i civilitzacions al llarg de la història. Els capítols del llibre: “History of animal abuse”, “Animal abuse in hunting, sport, entertainment and art” ; Education and animal abuse”; “Religion, philosophy and ethics – how these affect our treatment of animals” ens poden ajudar a obrir noves investigacions sobre aquest tema i a comprendre més i millor la història entre l’home i l’animal, no sempre exemplar.

 Accediu al llibre en format electrònic:

Animal Abuse: Helping Animals and People / Catherine Tiplady.- CABI (May 2013).-  200 pages.- ISBN-10: 1845939832 (només xarxa UAB)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s