Compendi històric veterinari en un llibre institucional de la UAB

El Servei de Biblioteques de la UAB ha preparat una obra col·lectiva titulada “Col·leccions singulars a les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona” que te per objectiu  donar a conèixer els fons especials de les biblioteques UAB al món universitari i al públic en general

Cada capítol esta format per els diferents tipus de fons que tenen alguna especificitat digna a tenir en compte i que es conserven a les biblioteques de la UAB. Però volem destacar especialment el que hem preparat des de l’ACHV:  Martí Pumarola, José Manuel Gutierrez i Vicenç Allué. Entre les pàgines 59-70 trobareu el capítol “Col.leccio Història de la Veterinària” en el qual hem volgut fer una síntesi històrica a través de la literatura veterinària disponible als nostres fons.

Es tracta d’un viatge introductori alhora que apassionant per la nostra història que te la intenció d’oferir un resum del que ha estat la veterinària des dels inicis del temps fins l’actualitat, alhora que obrir noves perspectives i oportunitats de recerca per als que els interessi aprofundir una mica mes. La doble funció docent i investigadora de la universitat.

La presentació del llibre ha estat a càrrec del rector Ferran Sancho, que ens fa notar la singularitat dels fons de les biblioteques universitàries. Un patrimoni que cal conservar, potenciar i difondre com un recurs clau pel llegat cultural que hem de deixar a la posteritat.

Notícia apareguda a la web del Servei de Biblioteques

Accés al llibre en format electrònic

Disponibilitat a les biblioteques universitàries catalanes

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s