Consum de carn de porc vista per les religions egípcia i d’arrel jueva

 

Jaume Camps ens mostra les diferents concepcions del consum de carn de porc, entre les religions de l’Antiguetat i l’Edat Mitjana. Com els llibres sagrats han condicionat els consum alimentari, especialment en segons quins productes considerats “pecaminosos”; i com es pot passar de consideracions favorables al consum de certs aliments a desfavorables, i a l’inrevés. Els avatars que sofreix la llei de Moisés portarà a camins i interpretacions que adjudicaran criteris diferenciats segons el moment i la religió imperant.

 

Camps Rabadà, Jaume.- Consumo de carne de cerdo en el antiguo Egipto, y hasta el medioevo, según las Religiones.- 2013.- 9 p. (document cedit per l’autor).

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s