E-books d’història dels aliments a Wiley, accessibles a la UAB

La Biblioteca de Veterinària de la UAB, amb la col.laboració de l’ACHV, ha comprat quatre llibres electrònics d’interès pels historiadors de la veterinària i, en especial , de les ciències dels aliments:

 

A History of food / Maguelonne Toussaint-Samat .- Chichester, West Sussex, U.K. : Wiley-Blackwell, 2009

Chocolate : history, culture, and heritage / ed Louis Evan Grivetti, Howard-Yana Shapiro.-Hoboken, N.J. : Wiley, cop. 2009

The History of aquaculture  / Colin E. Nash.-Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2011

How food made history  / B.W. Higman .-Chichester, West Sussex, UK : Wiley-Blackwell, 2012

 

La plataforma Wiley, permet descàrregues simultànies dels seus continguts i no necessita autoritacions addicionals. Si no formeu part de la comunitat universitària UAB podeu accedir indirectament als continguts a través del Servei de Préstec Interbibliotecari

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s