Nova web European Rural History Organisation

L’European Rural History Organisation a posat en marxa la seva web. En aquesta pàgina, a més d’informació sobre les associacions que la conformen, entre altres la Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA), comptarà amb una secció de Newsletter encara per activar, però que en el futur incorporarà mensualment informació sobre història rural a Europa. Hi ha un enllaç per poder enviar la informació que es vulgui difondre al conjunt de la comunitat de investigadoresen aquest camp. Una secció amb enllaços a diverses associacions, centres i revistes especialitzades en història rural completen el nou recurs

Per altra banda, a través de la web es podrà tenir accés a les conferències ‘Rural History‘ celebrades en el passat com la de Brighton el 2010 o les pròximes celebracions com la de Berna aquest any 2013.

Rural History 2013 es celebrarà en el marc de l’Organització d’Història Europea Rural (EURHO). Organitzada per la Swiss Rural History Society (SRHS) i els Archives of Rural History (ARH) a Berna, tenint lloc a la Universitat de Bern entre el 19 i 22 d’agost de 2013.

Tant en el cas de les revistes especialitzades com en alguna conferència, es pot trobar interessant informació sobre història en la producció pecuària. Una d’elles és la revista Història Agrària que està inclosa en l’Institute of Scientific Information ISI (Thomson-Reuters), SCOPUS (Elsevier), ERIH (European Science Foundation) LATINDEX, ISOC-CINDOC, IN-RECS i en la llista de revistes acreditades per la FECYT.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s