Història documental de la veterinària India del segle XX

Mes de 146 volums  i 40.000 pàgines de documents i bibliografia, de Medicina Veterinària estan disponibles a la col.lecció de Veterinary Medicine de la National Library of Scotland en digital de forma lliure a través de la xarxa

La col·lecció cobreix el periode de  1864-1959, i es centra en malalties animals,centres d’ensenyament i laboratoris i oficines departamentals veterinàries de la India Britànica. Investigacions sobre la malaltia de chagas o pesta bovina son tractades particularment, així com la forma en que els colonitzadors britànics van controlar les patologies animals, la cura del bestiar i la vigilància de les epidèmies de fams  que afectaven als cossos militars i comunitats locals.

Els documents que integren la col.lecció formen part de la National Library’s India Papers collection, i van ser microfilmats i digitalitzats utilitzant una ajuda de la Wellcome Trust.

Un portal en el que podreu consultar nombroses fotografies , mapes, diagrames, de gran utilitat pels estudiosos i curiosos en la ciència veterinària , medicina militar, i tècnics agropecuaris.

Accés

Veterinary Medicine Collection  a [Medical History of British India]  National Library of Scotland

 

Font imatge: Elephants and their diseases / G H Evans (1901)

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s