XLII “Premio Fundación Uriach” Historia de la Medicina

La Fundació Uriach 1838 convoca el premi anual ‘Història de la Medicina’, un concurs internacional que aquest 2011 arriba a la seva 42 ª edició. La iniciativa té com a objectiu potenciar treballs inèdits que investiguin la història de les Ciències de la Salut (Medicina, Farmàcia, Biologia, Veterinària, Botànica ..).

Els originals es poden presentar al Centre de Documentació de la Fundació Uriach 1838 fins al 15 d’octubre de 2011, data en què finalitzarà la convocatòria. Amb aquest premi, la Fundació de Grup Uriach segueix potenciant l’interès històric de les Ciències de la Salut. El concurs premia el desenvolupament de treballs de recerca originals i pioners que aportin valor a aquest camp d’estudi.

Els participants hauran de desenvolupar els seus treballs en un màxim de 70.000 paraules, incloent bibliografia o referències i la iconografia complementària. El gener de 2012 es farà públic el veredicte del jurat, que designarà una monografia guanyadora i podrà concedir un premi accèssit. L’obra escollida tindrà la possibilitat de ser publicada, entre d’altres, a la revista ‘Medicina i Història‘. El guanyador rebrà una dotació de 3.000 euros i l’accèssit serà premiat amb 1.000 euros.

Per més informació, las bases del concurs poden consultar-se a la pàgina web de Fundación Uriach 1838 o al telèfon 93 863 02 25.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s