50è aniversari de l’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya

L’Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya en motiu del seu cinquantè aniversari va fer una publicació que acabem de rebre i inclou una sèrie de comunicacions prou interessants entre les que hi ha algunes dels nostres associats:

Carlos Rodriguez López Neyra de Gorgon: parasitólogo / José Maria Aguirre Martí; El gos i el cat en la societat / Jaume Camps Rabadà; L’Acadèmia: origen i creació / Martí Pumarola Batlle; Medicina holística veterinària: una moda o una necessitat / Teresa Rigau Mas, entre d’altres.

L’ex Consellera de Justícia Montserrat Tura fa el pròleg tot destacant la importància de les acadèmies científiques en el debat, diàleg amb la societat i la creació de nou coneixement. Tot i fent referència a la dita d’Anaxàgores (499-428 aC) segons la qual “la humanitat i els animals som el que mengem, bevem i respirem”. Per això la contribució dels veterinaris es indispensable si volem fer una societat mes sana, justa i saludable.

Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya.- 50 aniversari : 1960-2010 / [disseny i realització Álvaro Salcedo, Lluís Cánovas].- Barcelona : Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, [2010].- 197 p. [Consultable a la Biblioteca de Veterinària UAB] i també en línia

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s