Exposició “Joies de la Miniatura Medieval” a Veterinaria UAB

Les Biblioteca de Veterinària UAB, juntament amb la d’Humanitats volen donar  a conèixer l’obra de Moleiro Ediciones. I ho fan a través d’una exposició de la seva obra. Aquesta editorial centra la seva producció en edicions facsímils de còdexs, mapes, obres d’art realitzades amb pergamí, papir, vitel.la dels segles VIII i XVI amb la forma de llibre il.luminat. Utilitzen unes tècniques de reproducció de paper, il.lustració i enquadernació en pell que permeten ser fidels als originals conservats en biblioteques i museus. Així mateix, aprofiten per fer estudis històrics sobre les obres editades, redactats per especialistes, que complementen el text reproduït de nou i afavoreixen la seva difusió i coneixement.

El fons exposat a Humanitats es centra en obres artístiques i bíblliques com l’Atlas Vallard,  l’Apocalipsi. I a Veterinària en mèdiques com el Tacuinum Sanitatis. Recordareu que ja vam publicar una noticia sobre els Tacuinum l’any passat i ara tenim l’ocasió de veure i tocar aquestes obres in situ.

Podeu consultar l’exposició virtual que hem preparat amb articles originals sobre l’escriptura manuscrita, l’art de la miniatura i les ciències biomèdiques durant l’Edat Mitjana que hem preparat especialment per aquesta exposició. També hi trobareu bibliografia complementària i recursos accessibles per la xarxa, així com una selecció de bibliografia especialitzada en ciència biomèdica medieval disponible a les biblioteques UAB i que podeu consultar lliurement a l’expositor de la Biblioteca. Teniu l’ocasió de contactar amb un representant de l’editorial que us informarà personalment sobre el seu catàleg editorial i les condicions de venda dels llibres.

Visiteu-la i gaudiu-la entre el 6 i el 21 d’Abril del 2010 a la Biblioteca de Verterinària UAB.

3 comentaris

  • Comfortably, the article post is during truthfulness a hottest on this subject well known subject matter. I agree with ones conclusions and often will desperately look ahead to your updates . Saying thanks a lot will not just be sufficient, for ones wonderful ability in your producing. I will immediately grab ones own feed to stay knowledgeable from any sort of update versions. Amazing get the job done and much success with yourbusiness results!

  • Hey, can you pm me. I have a question.

  • Doncs sebla tractar-se d’una exposició força interessant, a veure si tinc oportunitat d’anar a veure-la.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s