La màgia dels gats

Allan Percy es un escriptor polifacètic, especialitzat en llibres d’autoajuda i coaching també ha fet alguna incursió en altres temes com la història dels felins i la seva relació amb l’home.

L’autor ens comenta que el gat  es l´únic animal que amb instint salvatge ha sabut ser domesticat per l’home i fer-lo el seu servent. Va ser divinitzat pels egipcis i temut a l’Edat Mitjana amb una llista inacabable de creences i llegendes: des de les set vides del gat fins a la seva capacitat per transmetre els encantaments de les bruixes, passant per proves científiques de la seva capacitat precognitiva, com les recollides pel cèlebre biòleg Rupert Sheldrake.

Aquest llibre recull i analitza tots els aspectes màgics dels felins, amb anècdotes i curiositats de personatges amb filies felines tan cèlebres com Newton -suposat inventor de la gatera- Baudelaire o Hemingway, a més de personalitats recents de totes les disciplines als que els gats han adjudat en els seus descobriments.

Inclou a més un Tractat de màgia felina per desenvolupar, prenent a la nostra mascota per mestre, poders com la intuïció, la telepatia, l’endevinació o la meditació profunda, tancant amb un horòscop felí que pretén entendre el caràcter del nostre gat segons els astres. Es tracta d’un llibre divulgatiu però no per això menys interessant que ofereix una visió sempre interessant dels felins domèstics.

El sumari de l’obra compren els següents capítols: 1: Los gatos y sus capacidades extraordinarias – 2: Una breve historia del gato y su magia – 3: Supersticiones y leyendas entorno a los gatos – 4: La magia de los gatos en la literatura – 5: Astrologia para gatos.

Les dades bibliogràfiques de l’obra:

La magia de los gatos / Allan Percy.- Luciernaga, 2009.- Colección: Práctica ; 7.- 151 pags.- ISBN: 978-84-92545-06-3Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s