Attenborough explica Darwin, en una sèrie BBC

La BBC ha escollit a Sir David Attenborough per narrar una sèrie sobre Charles Darwin en motiu del bicentenari dek sey naixement i el cent-cincuanta aniversari de l’edició de la seva obra “The Origin of Species”.

En aquest programa, Attenborough es planteja tres qüestions clau: com, i perquè, va proposar Darwin la seva teoria d’evolució? Per què pensem que tenia raó? I perquè considerem que es el més important que s’ha plantejat fins avui ?.

Sir David, comença el seu viatge a la casa de Darwin a Down House (Kent), on Charles es preocupava i tratava de compendre els orígens de vida. Després va tornar a les seves arrels a Leicestershire, on buscava fòssils de nen, i on un altre company va fer  desenterrava un descobriment significatiu durant els anys 1950. Així mateix torna a la Cambridge University on els dos estudiants cursaven estudis i a on anys mes tard es descobria la doble hèlix del DNA propiciant les noves bases de la genètica.

Es tracta d’una de les millors sèries fetes sobre Darwin amb la narració d’un dels millors divulgadors de la Ciència actual com es Attenborough. Podeu veure el primer capítol:

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s