Wired puntua el millor vídeo de la història en natura animal ??

La revista Wired – de les millors en divulgació científica- ha premiat recentment com a millor vídeo de la història sobre animals a un reportatge fet al Parc Nacional Kruger. Es tracta d’un episodi de lluita entre un petit búfal i la seva manada amb un grup de lleons, amb el sorprenent final de la victoria de la cria d’aquest herbívor. Els directors del vídeo han estat David “Buzz” Budzinski i Jason Schlosberg.

Podem cuestionar-nos el fet d’aquest premi. Pero el cas es que els seus directors han fet una campanya fora del corrent, amb merchandissing i ressò mundial de al premsa escrita inclosos , per difondre aquest clip. Altres plataformes com Yahoo Videos s’han fet ressó i han posat al seu canal l’esmentat video on també ha generat força pol.lèmica.

El cas es que, com diuen alguns comentaris, es tracta d’una pel.lícula feta a un parc nacional africà on les bèsties estan acostumades al contacte humà, el qual les perjudica en el seu comportament ja que modifica alguns hàbits, com poden ser la relació vícitima-depredador. Sigui com sigui, es un video que ha batut records arreu. Des de que National Geographic el poses el passat maig del 2008 en línia, milers i milers de persones l’han vist per la xarxa.  Seràs l’únic que no ho ha fet ?.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s