Entrega del Premi Uriach a José Manuel Gutierrez

impacto-laboratorio-veterinaria-espanola-joaquim-ravetllatEns vam fer ressó del premi que se li va concedir al José Manuel pel seu treball “El impacto del laboratorio en la renovación de la Veterinaria española: el caso Joaquim Ravetllat (1871-1923)“. El passat dia 6/03/2008 es va fer entrega del premi a la Casa de Convalescència UAB de l’Hospital de Sant Pau amb presència del Rector de la UAB Lluis Ferrer, Dr. J. Danon i Dr J. Uriach a la mesa del premi.

Us oferim ara el discurs d’acceptació del premi. En aquest fa una aportació al vessant intregrador de la recerca dels cientifics dedicats a ciències de la salut i aprofita per reivindicar la trascendència dels estudis històrics de veterinària tot dient “…En la facultad de Barcelona, el afán y constancia del profesor Martí Pumarola ha posibilitado que la disciplina haya figurado de manera regular en los cursos de doctorado y durante 3 años como “asignatura de campus”. Quiero desde aquí hacer un reconocimiento público a su constante labor que ha permitido un cultivo incipiente de la historia de la veterinaria catalana mediante la creación de asociaciones, organización de congresos, dirección de tesis doctorales, etc…”

Accés al treball:

El impacto del laboratorio en la renovación de la veterinaria española : el caso Joaquim Ravetllat i Estech (1871-1923).-Gutiérrez García, José Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia. Àrea d’Història de la Ciència) [ddd.uab.cat]

2 comentaris

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s