Nou número de “Noticias de la AEHV”

Ha aparegut el segón número del 2008 de “Noticias de la AEHV: Boletín Informativo de la Junta Directiva de la sociación Española de Historia de la Veterinaria” que redacta el seu president Jose Manuel Etxaniz
Trobareu entre altres coses, notícies sobre publicacions: “Medicos, farmacéuticos y veterinarios en la obra literaria de Benito Pérez Galdós” / Benito Madariaga de la Campa: i un article sobre “Ensayo sobre la evolución de los anuncios de veterinaria (1ª Parte)” publicat a Centro Veterinario, revista de AMVAC.
També tenim la notícia de l’entrega del PREMI FUNDACIÓ URIACH el dia 6 de març, a les 18.30, a la Casa de la Convalescència (Sant Antoni Mª Claret, 171) de Barcelona al nostre company Jose Manuel Gutierrez. L’homenatge al Dr. Antonio Borregon Martinez com a president d’honor del Consejo General de Colegios Veterinarios de España; i l’ingrés del prof Francisco Rojo com a Académico de Número de la Real Academia de Medicina y Cirugía de Valladolid, amb el discurs “Aspectos historicos sobre la Triquinelosis” hi tenen igualment cabuda.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s